Događaji

NG2_9198 svecano sm
SVEČANE PROSLAVE
GGA_2745 korp sm
KORPORATIVNI DOGAĐAJI

Ukoliko želite da organizujete poslovni sastanak, konferenciju, seminar, svečanu večeru ili svadbenu proslavu, Putnik Inn Belgrade je pravo mesto za Vas. Zahvaljujući brzoj i profesionalnoj usluzi, banket sale hotela Putnik Inn su za veoma kratak period postale prvi izbor brojnih korporativnih klijenata.

Banket sala se nalazi na mezaninu, nivou iznad recepcije i restorana, tako da gostima omogućava apsolutnu privatnost i posvećenost našeg osoblja tokom događaja. Prostire se na 247m2 i pogodna je za najrazličitije događaje. Postavka se prilagođava potrebama klijenata tako da može ugostiti od 15 do 200 osoba u zavisnosti od stila sedenja.

Ceo zid sale je pod dnevnim svetlom što je dragoceno za učesnike celodnevnih dešavanja.

U sali je ugrađeno platno i projektor, a ostala savremena A/V oprema je dostupna prema zahtevu: konferencijsko ozvučenje, flip chart, oprema za simultano prevođenje… Bežični internet je besplatan.

Foaje ispred sale je namenjen za posluženje kafe pauza, radnog koktel ručka, registraciju ili izložbeni deo. Namešten je tako da se može svrsishodno koristiti u svakoj prilici i povezan je sa Lobby café barom.

Za događaje većeg obima, na raspolaganju je Nevski II, deo restorana Nevski i nalazi se u nivou recepcje. Kapacitet je do 200 osoba u teatar stilu sedenja.

Profesionalni tim hotela je gostima uvek na usluzi da svaki događaj učini nezaboravnim, a tome svedoče i brojni zadovoljni i verni klijenti: MSD, Schering Plough GmbH, Coca-Cola, VIP mobile, Telenor, ILO, Opel C&A Moda, ….. 

EnglishFrenchGermanItalianSerbianSlovenian