Korporativni događaji

Ukoliko želite da organizujete poslovni sastanak, konferenciju, seminar, svečanu večeru ili svadbenu proslavu, Putnik Inn Belgrade je pravo mesto za Vas. Zahvaljujuci brzoj i profesionalnoj usluzi, banket sale hotela Putnik Inn su za veoma kratak period postale prvi izbor brojnih korporativnih klijenata.

Banket sala se nalazi na mezaninu, nivou iznad recepcije i restorana, tako da gostima omogućava apsolutnu privatnost i posvećenost našeg osoblja tokom događaja. Prostire se na 247m2 i pogodna je za najrazličitije događaje. Postavka se prilagođava potrebama klijenata tako da može ugostiti od 15 do 200 osoba u zavisnosti od stila sedenja.

Ceo zid sale je pod dnevnim svetlom što je dragoceno za učesnike celodnevnih dešavanja.

U sali je ugrađeno platno i projektor, a ostala savremena A/V oprema je dostupna prema zahtevu: konferencijsko ozvučenje, flip chart, oprema za simultano prevođenje… Bežični internet je besplatan.

Foaje ispred sale je namenjen za posluženje kafe pauza, radnog koktel ručka, registraciju ili izložbeni deo. Namešten je tako da se može svrsishodno koristiti u svakoj prilici i povezan je sa Lobby café barom.

EnglishFrenchGermanItalianSerbianSlovenian