O nama

Hotel Putnik
ISTORIJA
LOKACIJA

Nakon dvogodišnje rekonstrukcije Tulip Inn Putnik Belgrade je otvoren 30. novembra 2010 godine. Hotel je pridružen internacionalnom lancu hotela Golden Tulip Hospitality Group, koji pod svojim okriljem, širom sveta ima 1072 hotela.

Ovaj, osmi po veličini lanac u svetu, ima 83.000 soba svih kategorija koje poslovnim ljudima i turistima nude udoban, funkcionalan smeštaj. Svi hoteli iz lanca se odlikuju jedinstvnim inovativnim konceptom bara i restorana.

Hotel poseduje dve prostrane, funkcionalne i moderno opremljene sale prilagodljive svim tipovima događaja. Obe sale su osvetljene dnevnom svetlošću, što je čest preduslov za mnoge događaje.  U Hotelu Putnik uspešno se organizuju brojni poslovni i privatni događaji: konferencije, seminari, sastanci, svadbe, rođendani…

Raznovrsna i svačijim ukusima prilagođena hrana je, pored ljubaznosti i profesionalizma osoblja, zaštitini znak ovog hotela. Time je zainteresovanima omogućeno da po pristupačnim cenama upotpune svoj događaj privlačnom i, pre svega, ukusnom hranom.

Beogradski Tulip Inn Putnik Belgrade je modernog dizajna, uređen po svetskim standardima. Nalazi se u stecištu poslovnih centara, na svega 15 kilometara od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla, 6 kilometara od centra grada, 5 kilometara od autobuske i železničke stanice i oko 7 kilometara od Beogradskog sajma.

U neposrednoj blizini hotela se nalazi zemunsko milenijumsko zdanje, tvrđava Gardoš, opera-teatar Madlenianum i Dunavski kej. Beogradska tvrđava, Kalemegdanski park, Narodni muzej i pozorište i pešačka zona Knez Mihajlova ulica su samo neke od znamenitosti Beograda u okolini hotela koje treba videti. Pored toga. naš hotel je idealno mesto za prenoćište za sve one koji bi da osete čari noćnog života  na beogradskim splavovima, jer udaljen samo nekoliko minuta  od njih.

EnglishFrenchGermanItalianSerbianSlovenian